Hoog tijd voor een nieuw bericht op deze plek na bijna een jaar radiostilte.

De Universiteit Twente biedt onder de noemer Study & Career diverse cursussen en workshops aan ter ondersteuning van je studie. Laatst volgde ik de workshop “Use the web to improve your English” met veel praktische tips voor het gebruiken van diverse bronnen op Internet om je Engelse schrijfvaardigheid te verbeteren. Deze tips wil ik niemand onthouden. Daarom in deze serie blogs een overzicht van de tips:

1: Dictionary & Thesaurus

In tegenstelling tot het Nederlandse woordenboek Van Dale zijn deze woordenboeken wel gratis online te raadplegen. Hoewel pro.vandale.nl (het volledige online NL/EN/FR/DE woordenboek) wel toegankelijk is vanaf de campus.

Met dank aan Study & Career van de UT. Kijk voor meer tips ook op het Writing Centre.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *